Content Creatie

CREËER EN OVERTUIG

Met behulp van de juiste content strategie, dosis punchlines en zoekwoorden, zullen we een webtekst schrijven of online marketing campagne finetunen die de verhouding van prospect naar klant aanzienlijk zal verbeteren. Wij denken graag mee hoe we uw productdata zo relevant mogelijk online zichtbaar kunnen maken; of dit nu data- en specificatiesheets zijn of webteksten. Uw content kan ook voor een zoekmachine worden geoptimaliseerd om een hogere rangorde op Google te bereiken, waardoor uw website meer verkeer ontvangt en conversie genereert. Ongeacht welke stijl u nodig heeft- grappig,  direct, gewoon informatief of betoverend overtuigend – wij helpen u graag!

PRODUCT CONTENT VERRIJKEN?

product_content

Goede content heeft de mogelijkheid om een verkoop te realiseren en concurrentie te slim af te zijn. U heeft veel werk verzet om geweldige producten of diensten te ontwikkelen; zorg ervoor dat u geen business verliest vanwege slecht geschreven productbeschrijvingen, half ingevulde spreadsheets en attributen.

Vul uw producten of diensten aan met uitnodigende productomschrijvingen en specificaties die SEO-proof zijn, zodat dit de aandacht van uw doelgroep trekt. Onze getalenteerde online copywriting-professionals beschikken over de expertise en ervaring die nodig is om content voor u te schrijven waarmee u opvalt en verkoop stimuleert.

Optimalisatie van teksten kan ook ondersteund worden met fotografie en video.

Creatief, goed geschreven, 100% originele inhoud en volgens uw exacte vereisten

Snelle doorlooptijd en proofing door onze interne experts

SEO vriendelijk – Uw zoekwoord(en) worden op een natuurlijke en vloeiende manier door de gehele webtekst geplaatst

Ook in het Engels mogelijk, met dezelfde voorwaarden.

ONLINE MARKETING

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van online marketing waarbij we u kunnen ondersteunen. Voor meer mogelijkheden en informatie over onze visie betreffende content marketing, verwijzen we u graag naar onze content strategie pagina.

CONTENTSEO

Online is het een uitdaging om relevanter te zijn dan concurrenten. Met SEO (zoekmachineoptimalisatie) en contentmarketing kunt u de vindbaarheid en relevantie van uw website te verbeteren.

SEO zonder doeltreffende en relevante content is zinloos.
Als u de marketingkracht en potentiële winst voor uw bedrijf wilt maximaliseren, kunt u het beste investeren in kwalitatieve content. Ook alle technische aanpassingen hebben het doel om uw online content in te richten (bijvoorbeeld uw sitemap, robots.txt, redirects, responsiveness, URL structuur, navigatie etc.)

Haalt u ook alles uit uw mailing? Wij helpen u met het bedenken en inzetten van effectieve en persoonlijke e-mail campagnes. Met de juiste content en UX design ziet men mail niet meer als spam, maar als waardevolle informatie, waardoor (potentiële) klanten worden overgehaald tot actie of conversie. We zorgen voor een goede structuur in de campagnes en met onze verschillende meetinstrumenten meten we meteen de uitkomsten van de gerealiseerde e-mailcampagne.

facebook_mobile

Door middel van interessante content (die boeit en bindt) nodigt u uw doelgroep uit tot interactie en dialoog. Om succesvol te zijn op social media, bedenken we graag met u een strategie. Heeft u zelf al ideeën? Dan helpen we ook graag uw kanalen te onderhouden, in te richten en te monitoren. Wij betrekken u graag in dit proces.

Liever adverteren? Waar vroeger kranten en tijdschriften het advertentiekanaal was, geldt dat nu voor social media. Onze campagne specialisten helpen u bij het opzetten van doeltreffende social media advertentie campagnes. Meer weten over Facebook, Twitter of advertentiemogelijkheden op andere kanalen? Neem dan contact met ons op.

blockchain-community

Denkt u na over de inzet van een community of beheert u al een community? Heeft u behoefte aan een communitymanager die deze community en de content ervan beheert? Bij Control F5 hebben wij ervaring met communitymanagement en helpen wij u graag.

Zo denken wij graag strategisch mee over het leveren van inhoud die de juiste mensen bereikt en inspireert en ontdekken we met u welke content moet worden gemaakt om aan te sluiten bij de markt. Vervolgens creëren we content door o.a. blogposts, en het herschrijven van inhoud op verschillende kanalen, maar hebben we vooral ervaring in het ontwikkelen van User Generated Content (content die door de gebruikers zelfs wordt gecreëerd).

ARTIKELEN EN BLOGS

Liever praten we niet over ‘marketing’, maar over ‘echtheid en authenticiteit’. Met unieke content valt u namelijk op! Of u nu op zoek bent naar ghostwriters/blogschrijvers om blogs te produceren voor uw eigen website, voor indiening op marketingsites (Ezine, enz.), of voor uw andere communicatie-inspanningen. Control F5 is de juiste keuze voor u als het gaat om het schrijven van artikelen. Regelmatig toevoegen van inhoud aan uw blog helpt ook om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines. Onze content creators zijn gespecialiseerd in het schrijven van content binnen verschillende vakgebieden. We maken berichten leuk voor zowel uw lezers als de bots!

Ook in het Engels!

CONTENT HERSCHRIJVEN

Herschrijven van content is niet: het binnenstebuiten dragen van dezelfde sok. Het gaat over het ontwerpen van een nieuwe sok voor dezelfde voet. We weten precies hoe we dezelfde boodschap in verschillende woorden moeten overbrengen, zonder het oog op kwaliteit te verliezen. We kunnen alles herschrijven dat van blogs tot productomschrijvingen.

Ook in het Engels!