Foto en video

FOTOGRAFIE

Is een foto echt 1000 woorden waard? Dat is het, wanneer je de juiste foto neemt. Als u professionele fotografie- of videografiediensten nodig heeft, kunnen wij u daarmee helpen.

Control F5 fotografeert al vele jaren professionele foto’s voor haar klanten. Er is ons gevraagd om producten, gebouwen, mensen en nog veel meer te fotograferen. Bekijk enkele van onze onderstaande voorbeelden en bel om een prijsopgave aan te vragen voor uw volgende shots voor uw dienst, bedrijf of product.

VIDEO’S

Bewegend beeld genereert meer klikken, vind-ik-leuks, gedeelde posts en conversies dan welk ander medium dan ook. Bijna 50% van de internetgebruikers zoekt naar video’s die verband houden met een product of dienst voordat ze een winkel bezoeken. En 52% van de marketeers (wereldwijd) geven video aan als het type content dat het best converteert. (bron)

Breng uw video- en motion-grafische content naar een hoger niveau. Van snelle sociale media video’s tot complete productvideo’s en reclamevideo’s. We hebben de videovaardigheden die u nodig heeft om uw doelgroep aan te spreken en te overtuigen!

Ons team kan helpen met:

  • Het ontwikkelen van de video: concept, script, storyboard + cast
  • Produceren van uw video: ontwerp, bewerking + optimalisering voor sociale media en internet
  • Versterken van de video: video-animaties, stop-motion, gifs en meer