Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Opvallen via zoekmachines, zodat klanten u vervolgens kunnen vinden, is het uiteindelijke doel. Maar hoe?

Op het web is er geen makkelijke weg om u te helpen al uw concurrenten te slim af te zijn. Desondanks zijn SEO (zoekmachineoptimalisatie) en contentmarketing twee tactieken die de prestaties van uw website daadwerkelijk verbeteren. Door uw inspanningen op het gebied van contentmarketing te combineren met uw SEO-inspanningen, zult u merken dat de kwaliteit van het zoekverkeer beter wordt. Er bestaat namelijk niet zoiets als SEO zonder content. U heeft de juiste woorden, artikelen, inhoud foto’s, video’s etc. nodig. Ook alle technische aanpassingen hebben het doel om uw online content in te richten (bijvoorbeeld uw sitemap, robots.txt, redirects, responsiveness, URL structuur, navigatie etc.).

Allereerst nemen we de tijd om u en uw doelgroep te leren kennen en te helpen bij het definiëren van de doelstellingen. Op basis daarvan kunnen we de juiste metingen maken en bijhouden.

Wij kijken graag met u mee hoe u typisch technische SEO-condities kunt verbeteren aan zowel de frontend- als de backend-elementen van uw website voor een betere zoekindexering. Maar ook naar het creëren van pagina’s die zeer relevant zijn vanuit keyword- of bezoekersperspectief, de lengte van de pagina’s, FAQ’s, foto’s en video’s en welke boodschap u duidelijk wilt maken.

Wilt u SEO in combinatie met contentmarketing uitbesteden? Control F5 helpt u middels een zoekwoordenonderzoek uw de positie in Google te bepalen, om vervolgens te werken aan de online vindbaarheid van de website of webshop. Hierbij is het o.a. belangrijk om de teksten en pagina’s aan te passen met relevante zoekwoorden met als doel maar traffic naar uw website te genereren en/of een conversiestijging te realiseren. Ook kijken wij graag met u naar de technische verbeterpunten.